Levertijd binnen 5 werkdagen
Kleine bestelhoeveelheid vanaf €400,-
Hoge marges
Flexibele betaalmethodes

Betalen

Hoe betalen?

Sport-Drinks.com is een online groothandel. Wij bieden u scherpe prijzen waardoor wij geen betalingsrisico’s kunnen dragen. U dient dus direct bij de bestelling te betalen met de gangbare betaalmethoden. 

Minimale bestelhoeveelheid is €400,-. 

Wanneer u ingelogd bent kunt u een van de volgende betaalmethode selecteren: iDEAL, Mastercard, bankoverschrijving en Visa.  

IDEAL of creditcard:
Indien u kiest voor deze betaalmethode, krijgt u direct de mogelijkheid om een leverdatum te selecteren. Het eerstvolgende levermoment zal dan met 5 werkdagen zijn.

Bankoverschrijving:
Bankgegevens worden direct verstrekt wanneer u de betalingsmethode via bankoverschrijving selecteert. U ontvangt per e-mail een rekeningnummer en een betalingskenmerk. Er staan geen rekeningnummers op de factuur. 
Let op: Uw bestelling wordt voorbereid na ontvangst van betaling. Afhankelijk van uw bank zal het 1 tot 3 dagen duren voordat we uw betaling ontvangen. 
Op het moment dat de betaling bij ons binnen is geldt een levertijd van 5 werkdagen. U wordt 1 tot 3 dagen na ontvangst van de betaling gebeld door onze logistieke partner om een leverdatum af te spreken.
 

Het is niet mogelijk om op een andere manier te betalen dan bovenstaande mogelijkheden. 

Voor de snelst mogelijke levering adviseren wij te betalen met iDEAL of creditcard. 

 

Statiegeld
Vanaf 1 juli 2021 moeten de leveranciers/fabrikanten van Sport-Drinks.com vanuit overheidswege statiegeld in rekening brengen op alle plastic flessen.

Sport-Drinks.com als groothandel zal daarom ook vanaf de omschakeling de statiegeld kosten (klein flesje € 0,15 en grote fles € 0,25) in rekening brengen.

Nadat u uw bestelling heeft afgerond ziet u in de betaalomgeving en op de factuur separaat het statiegeld vermeld als bijkomende kosten. Over statiegeld zal uiteraard geen BTW worden berekend.

Via Statiegeld Nederland kunt u uw statiegeld na inlevering weer gecrediteerd krijgen. Zie ook StatiegeldNederland.nl

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Levertijd binnen 5 werkdagen
Kleine bestelhoeveelheid vanaf €400,-
Hoge marges
Flexibele betaalmethodes