Snelle levering
Kleine bestelhoeveelheid
Attractieve aankoopprijs

Logistiek

Bestellen & Leveren

Bestellen kan op ieder moment van de dag. Voor het uitleveren kunt u zelf, de door u gewenste afleverdag selecteren, nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Lever opties
Om u te helpen bieden wij u de volgende logistieke service.

1. Standaard leverservice:

Onze standaard leverservice is dat u, op de door u gekozen afleverdag, beleverd wordt tussen 8.00 en 18.00 uur. Onze logistieke partner informeert u via uw mailadres over de levering. Check dus uw mailbox. Vanaf de avond voorafgaand aan de gekozen afleverdag ontvangt u via uw mail een bericht met een link met de track&trace informatie. U kunt via deze link op de afleverdag continu de voortgang van de levering volgen.

2. Sleutelservice:

Wij bieden u sleutelservice aan. U hoeft dan niet aanwezig te zijn. U kunt in de bijlage het sleutelformulier downloaden en direct hierover de afspraak maken met onze logistieke partner.
Link naar downloaden Sleutelformulier

3. Levering voor 11 uur:

Wilt u voor 11 uur uw levering met zekerheid ontvangen? Sport-Drinks.com biedt u deze service met een toeslag van € 15,- per levering.

Aflevering
Uw bestelling wordt door onze logistieke partner op een eenmalige pallet aangeleverd. Deze pallet mag u houden. De chauffeur brengt samen met u de levering over de drempel. Uw pad moet daarvoor wel geschikt zijn voor een palletwagen, ter beoordeling aan de chauffeur. De aflevering geschiedt ten allen tijd binnen de poort/begrenzing van uw sportcomplex. De pallet is voorzien van folie ter bescherming van uw producten.

Niet aanwezig?

Bent u niet aanwezig op de afleverdag, dan dient u zelf uw bestelling af te halen bij de Terminal van onze logistieke partner. Voor meer info verwijzen wij naar de mail die u van onze logistieke partner krijgt of naar één van hun terminals, te vinden via deze link Terminals

Heeft u klachten over de levering. Zorg voor foto’s en neem direct contact op met onze logistieke partner. De contactgegevens vindt u in de mail die u van hun krijgt.

Sport-Drinks.com leveranties worden net als andere online webshops uitgevoerd door een partner. Onze logistiek partner is op dit moment DHL.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Kleine bestelhoeveelheid
Attractieve aankoopprijs