Levertijd binnen 5 werkdagen
Kleine bestelhoeveelheid vanaf €250,-
Hoge marges
Flexibele betaalmethodes

Logistiek

Bestellen & Leveren

Bestellen kan op ieder moment van de dag. Voor het uitleveren kunt u zelf, de door u gewenste afleverdag selecteren, nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Lever opties
U kiest zelf uw afleverdatum en u kiest zelf uw tijdvak.

1. U kiest de afleverdatum:

U kunt zelf uw afleverdatum kiezen. Bij de afronding van uw bestelling en betaling wordt u de mogelijkheid geboden zelf een afleverdag te kiezen.

2. U kiest zelf het aflevertijd tijdvak:

Optie A: Onze standaard leverservice is dat u, op de door u gekozen afleverdag, beleverd wordt tussen 8.00 en 18.00 uur. 

Optie B: Levering tussen 8 en 12 uur. Sport-Drinks.com biedt u deze service met een toeslag van € 15,- per levering.

Tracking&Tracing
Onze logistieke partner informeert op 2 manieren over de levering.

Twee dagen voor de afleverdatum ontvangt u via uw mailadres de tracking&tracing informatie over de levering. Check dus uw mailbox. U kunt via deze link continu de voortgang van de levering volgen.

Op de afleverdag wordt u gebeld door de vervoerder. Zorg dus dat u uw telefoonnummer correct hebt ingevuld.

Aflevering
Uw bestelling wordt door onze logistieke partner op een eenmalige pallet aangeleverd. Deze pallet mag u houden. De chauffeur brengt samen met u de levering over de drempel. Uw pad moet daarvoor wel geschikt zijn voor een palletwagen, ter beoordeling aan de chauffeur. De aflevering geschiedt ten allen tijd binnen de poort/begrenzing van uw sportcomplex. De pallet is voorzien van folie ter bescherming van uw producten.

Niet aanwezig?
Bent u niet aanwezig op de afleverdag, dan dient u zelf uw bestelling af te halen bij de Terminal van onze logistieke partner. 

Heeft u klachten over de levering. Zorg voor foto’s en neem direct contact op met onze logistieke partner. De contactgegevens vindt u in de mail die u van hun krijgt.

Sport-Drinks.com leveranties worden net als andere online webshops uitgevoerd door een partner. Onze logistiek partner is op dit moment Palletways.

Retouren?
Het is niet mogelijk om lege flessen met statiegeld (glas, pet) retour te geven via onze logistieke partner. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Levertijd binnen 5 werkdagen
Kleine bestelhoeveelheid vanaf €250,-
Hoge marges
Flexibele betaalmethodes